Principalul criteriu pentru alegerea unui uscator de rufe este dimensiunea acestuia. La urma urmei, ideea este sa ocupe cat mai putin spatiu si sa isi indeplineasca rolul functional.

Se pare insa ca ambele caracteristici pot fi combinate cu un uscator de rufe de tavan. Montat pe tavan, nu ocupa spatiu util, nu afecteaza estetica inaperii si nu interfereaza in niciun fel cu obiectele din jur.

Tipuri de uscatoare de rufe de tavan

Uscatorul de tavan este o solutie foarte convenabila pentru uscarea eficienta si rapida a rufelor in baie. Montat langa dulapul suspendat sau deasupra cazii, asigura uscarea completa chiar si a hainelor foarte umede. 

Astfel amplasat nu trebuie sa te ingrijorezi ca apa din tesaturi va picura pe podea sau pe parchet. Sunt disponibile spre vanzare diverse modele de uscatoare de tavan in multe dimensiuni. Datorita acestui lucru, poti selecta cu usurinta dimensiunea uscatorului, adaptata propriilor nevoi.

Uscatorul de rufe vine in diferite versiuni. Poate fi lung sau scurt, cu un numar diferit de tije. Cel mai popular, datorita zonei mari de uscare, este uscatorul de tavan cu 6 bare. Foarte populare sunt si dispozitivele echipate cu 7 sau 5 tije. 

Latimea uscatorului trebuie aleasa, in primul rand, in functie de dimensiunea suprafetei pe care urmeaza sa fie instalat.
Majoritatea uscatoarelor sunt fabricate din plastic, ceea ce este sigur pentru rufele tale. 

Cu toate acestea, poti gasi si uscatoare din aluminiu care sunt rezistente, nu ruginesc si nu isi modifica aspectul in timp, dar pretul lor este considerabil mai mare decat al celor din plastic. 

Uscatoare de rufe de tavan – avantaje

Aceste uscatoare de rufe montate pe tavan au multe avantaje.

Unul dintre ele este legat de usurinta de utilizare mentionata mai sus. Montarea deasupra cazii iti permite sa usuci chiar si hainele foarte umede. Apa care se scurge din ele se varsa in sistemul de canalizare, fara a provoca surprize neplacute pe podea. 

Un alt avantaj al uscatorului de tavan este ca ocupa doar acel spatiu care nu este folosit zilnic. Datorita acestui fapt, dispozitivul nu provoaca probleme in exploatarea de zi cu zi. Orice numar de tije face posibila ajustarea suprafetei de uscare la dimensiunea incaperii.

Uscatoarele sunt proiectate in asa fel incat sa fie rezistente la conditiile meteorologice. Datorita acestui fapt, ele pot fi montate pe tavanele diferitelor incaperi. 

Alt avantaj al acestor sisteme tine de pret. Un uscator suspendat nu este o investitie costisitoare. Costa doar cateva zeci de lei si te va servi mult timp. 

In concluzie, uscatoarele de rufe de tavan sunt laudate de multi consumatori pentru confortul de utilizare, datorita instalarii usoare, dar si pentru ca arata placut din punct de vedere estetic si imbina aspectele functionale cu cele decorative.

8 thoughts on “Uscatoarele de rufe de tavan – cea mai practica solutie

  1. Am gasit acest articol extrem de util si informativ. Autorul a reusit sa explice intr-un mod clar si concis subiectul, fara sa se piarda in detalii inutile. Sunt impresionat de nivelul de cercetare prezentat si de calitatea informatiilor furnizate.

  2. Acest articol este remarcabil prin abordarea sa originala si prin informatiile valoroase pe care le contine. Am apreciat modul in care autorul a prezentat diferitele perspective si a oferit exemple concrete pentru a sustine argumentele sale. Este un articol care merita citit si distribuit!

  3. Sunt impresionat de profunzimea analizei prezentate in acest articol. Autorul a reusit sa exploreze in detaliu fiecare aspect al subiectului, oferind argumente solide si informatii relevante. Este un articol bine documentat si bine scris.

  4. Articolul este foarte interesant, oferind o perspectiva captivanta asupra subiectului abordat. Mi-a placut modul in care autorul a evidentiat importanta acestei probleme si a oferit solutii practice pentru a o rezolva. Recomand cu caldura lectura acestui articol!

  5. Acest articol m-a determinat sa reflectez mai mult asupra subiectului discutat si sa caut mai multe informatii. Recomand lectura acestuia tuturor celor interesati de tema abordata.

  6. Dezbaterea din articol este foarte bine structurata si argumentata. Am apreciat faptul ca au fost prezentate atat puncte de vedere pro, cat si contra, oferind astfel o imagine completa a subiectului.

  7. Am fost impresionat de profunzimea analizei facute in acest articol. Este evident ca autorul si-a dedicat timpul pentru a cerceta subiectul in detaliu si a oferi cititorilor o perspectiva ampla.

  8. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva noua asupra subiectului prezentat. Autorul a reusit sa aduca in discutie aspecte importante si relevante.

Comments are closed.